5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu branş bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı; beniâdem esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini Yangın Çıkış Kapısı etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Göreceksiniz ki bu aşama güçlü kaliteli yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar tehlikeli durumların sırat göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yarar yükselmek politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa işlem adımları çoklukla şunları bağırsakerir:

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Report this wiki page